Tømrerarbejde – H.C. Jensen er din lokale Tømrer

Få en dygtig og erfaren Tømrer til at udføre din tømreropgave

Tømrerfirma H.C. Jensen & Søn har siden 1945 udfører tømrerarbejde i høj kvalitet til aftalt tid og pris. Om taget trænger til en renovering eller gulvet til en udskiftning, så er vi den oplagte samarbejdspartner.

Med base i Næstved udfører vi alt inden for tømrerarbejde og tagarbejde på det meste af Sjælland.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

Klassisk tømrerarbejde

Det traditionelle tømrerarbejde er også et område, hvor vi løser mange opgaver for såvel private som erhverv. Det er eksempelvis lægning af nyt gulv, opsætning af køkken eller ombygning af et rum, hvis kvadramteterne skal fordeles anderledes, udskiftning af vinduer og døre, ombygninger, tilbygninger og meget mere. Kort fortalt udfører vi alt inden for klassisk tømrerarbejde og snedkerarbejde, ligesom vi også udfører arbejde med bindingsværk, kirkeinventar og andre opgaver på ældre ejendomme.

 

Vi er medlem af Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen. Det sikrer dig og dit byggeri

 

Priser på tømrerarbejde

Prisniveauet på tømrerarbejde hos H.C. Jensen & Søn er så alle kan være med. Vi vil som udgangspunkt altid gerne ud og se på opgaven, inden vi kommer med et prisoverslag eller tilbud.

Så har du brug for et uforpligtende tilbud og en god pris på din tømreropgave, kan du kontakte os allerede i dag på ☎ 40 56 89 06.

Vi udfører primært tømreropgaver i lokalområdet Næstved samt på hele Sydsjælland og Vestsjælland. Bor du et andet sted på Sjælland, er du dog også velkommen til kontakte os.

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller benyt vores kontaktformular, og få en uforpligtende dialog omkring din tømreropgave

 

Vi løser tømreropgaver for kunder i:

Tømrer NæstvedTømrer RingstedTømrer SorøTømrer SlagelseTømrer KøgeTømrer Vordingborg

 

Derfor er tagarbejde vigtigt

Taget er en boligs vigtigste værn mod sne, regn og vind. Derfor er tagarbejde ikke et område, hvor du bør spare på pengene eller udskyde eventuelle nødvendige udbedringer. Holdt op mod en potentiel vandskade er udgiften til tagarbejde ofte meget lille, og får du eksempelvis også efterisoleret, såfremt dette er nødvendigt, vil det også være en god investering, som de kommende år vil tjene sig hjem i den besparelse, du vil opleve på varmeregningen.

 

Tømrerarbejde i høj kvalitet …

Vi løser snedkeropgaver for kunder i:

Snedker NæstvedSnedker Ringsted ✔ Snedker Sorø ✔ Snedker Slagelse ✔ Snedker Køge ✔ Snedker Vordingborg