Radiatorskjuler efter mål

Radiatorskjuler

Radiatorskjuler efter mål, er en af vore spidskompetencer inden for inventarløsninger. Med en skræddersyet radiatorskjuler på mål, kan man forvandle boligens varmekilde til et smukt møbel og en dekorativ del af interiøret.

Vi udarbejder, producerer og monterer individuelle tilpassede radiatorskjulere i et smukt og unikt design – til både private og erhvervs kunder. Hver radiatorskjuler designes og tilpasses præcis efter vores kunders behov, funktion, placering samt omgivelser.

Da vi ikke masseproducerer radiatorskjulere, og gerne vil levere unikke løsninger, er der fokus på den mindste detalje. Vi står for opmåling, bygger selve radiatorskjuleren, sørger for at male og efterfølgende monterer skjuleren. Alt håndteres af os fra start til slut, for at sikre et flot og professionelt slutresultat.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

Radiatorskjuler til en gammel radiator eller ny radiator

Lige meget om der er tale om en gammel eller en ny radiator, kan vi løse opgaven. H.C. Jensen & Søn har eksisteret siden 1945, og i alle år har vi levet af at levere unikke og professionelle løsninger til vores kunder i diverse afskygninger.

 

Pris på Snedkerbygget Radiatorskjuler efter mål

Da alle vores løsninger er individuelt tilpasset, vil prisen afhænge af det faktiske projekt.
Du kan derfor ringe på ☎ 40 56 89 06 for mere info omkring priser samt for et uforpligtende tilbud på radiatorskjulere. Vi rådgiver og tager gerne en indledende snak omkring dit projekt.

 

Vi levere og monterer radiatorskjuler i træ på det meste af Sjælland. 

 

Kontakt os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du ønsker et tilbud, eller har behov for en indledende snak omkring dit radiatorskjuler projekt.

 

Kvalitet og design

Hos H.C. Jensen & Søn går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi leverer meget høj kvalitet på alle inventarløsninger, hvilket kommer til udtryk i såvel valg af materialer, som i selve udførelsen af arbejdet.

Du kan også læse om vores unikke og håndlavede indbygningsreoler efter mål.

 

Radiatorskjuler efter mål

 

Vi er desuden medlem Dansk Byggeri samt BYG GARANTI ordningen

 

Vi løser snedkeropgaver for kunder i:

Snedker NæstvedSnedker Ringsted ✔ Snedker Sorø ✔ Snedker Slagelse ✔ Snedker Køge ✔ Snedker Vordingborg

 

Vi løser tømreropgaver for kunder i:

Tømrer NæstvedTømrer RingstedTømrer SorøTømrer SlagelseTømrer KøgeTømrer Vordingborg