H.C. Jensen siden 1945​

​Tømrermester H. C. Jensen, blev etableret i 1945 og arbejder stadig efter samme normer.

​Foruden at levere traditionelt tømrer- snedkerarbejder, har virksomheden et maskinsnedkeri samt en omfattende limtræproduktion af forskellige halvfabrika til bl.a. vinduesindustrien. Kvalitet og service har altid været kendetegnet for virksomheden, der har eksisteret siden 1945.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

​Fast samarbejde med kunder i området

Virksomheden er beliggende centralt i sit markedsområde, som er Næstved og omegn, og der er igennem årene opbygget et fast samarbejde med kunder i området, der bl.a. omfatter boligselskaber, institutioner samt offentlige og private virksomheder.

​Virksomheden er veldrevet med en effektiv organisation, som er kendetegnet ved de fagligt dygtige medarbejdere, der for en stor dels vedkommende har været ansat i mange år.

​Vi råder over et stort mandskab

Der er p.t. ansat 22 medarbejdere i produktionen og 3 i administrationen organisationsplan bilag 1. og vi råder over 9 stk. biler til den udførende del.

​H. C. Jensen aps har udført og udfører stadig opgaver i alle størrelser.​

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 
FSC® certificeret siden 2018

FSC Certifikat - H.C. JensenHos H.C. Jensen er vi bevidste omkring vores valg af materialer, og derfor er vi FSC® certificeret (FSC er miljømærket for ansvarlig skovbrug). Vores FSC certificering betyder, at langt de fleste skovprodukter vi benytter i vores limtræs-, tømrer- og snedker-produktion er FSC certificeret.

Du kan finde vores FSC-certifikat her.

Hvad er FSC®?

Forest Stewardship Council (FSC) er en international non-profit medlemsorganisation, der blev stiftet i 1993.

Organisationens hovedopgave er at fremme bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i alverdens skove samt sikre skovarbejdernes sociale rettigheder.

FSC-mærket er en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.