Snedkerarbejde – H.C. Jensen er dit lokale Snedkerfirma

Få en dygtig og erfaren Snedker til at udføre din snedkeropgave

Snedkerfirma H.C. Jensen & Søn har siden 1945 udfører snedkerarbejde i høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vores specialiserede fagfolk er din garanti for et flot resultat. Og det gør os til den oplagte samarbejdspartner.

Vi udfører alt inden for snedkerarbejde på det meste af Sjælland.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

​Klassisk Snedkerarbejde

Snedkerarbejde dækker over en bred vifte af opgaver, som kan være alt fra køkkener og paneler til renovering af vinduer og døre eller vinduer og døre på specialmål. Ofte kræver snedkerarbejdet et værksted til fremstilling eller renovering af materialerne, og her har vi et stort værksted i Næstved, der indeholder alle moderne maskiner, der er nødvendige i forbindelse med snedkerarbejdet.

Kort fortalt udfører vi alt inden for klassisk snedkerarbejde, ligesom vi også udfører arbejde med bindingsværk, kirkeinventar og andre opgaver på ældre ejendomme.

 

 

Priser på snedkerarbejde

Prisniveauet på snedkerarbejde hos H.C. Jensen & Søn er så alle kan være med. Vi vil som udgangspunkt altid gerne se på opgaven, inden vi kommer med et prisoverslag eller tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et stykke snedkerarbejde, eller har du brug for input til, hvilken løsning der er den rigtige for dig, hører vi gerne fra dig på ☎ 40 56 89 06 eller via vores kontaktformular. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad du har brug for.

Hos H.C. Jensen har vi mangeårig erfaring med alle typer snedkerarbejde

Vi udfører primært snedkeropgaver i lokalområdet Næstved samt på hele Sydsjælland og Vestsjælland. Bor du et andet sted på Sjælland, er du dog også velkommen til kontakte os.

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller benyt vores kontaktformular, og få en uforpligtende dialog omkring din snedkeropgave

 

Vi løser snedkeropgaver for kunder i:

Snedker NæstvedSnedker Ringsted ✔ Snedker Sorø ✔ Snedker Slagelse ✔ Snedker Køge ✔ Snedker Vordingborg

 

Snedkerarbejde i høj kvalitet …

Vi løser tømreropgaver for kunder i:

Tømrer NæstvedTømrer RingstedTømrer SorøTømrer SlagelseTømrer KøgeTømrer Vordingborg