Tømrer i Slagelse

Din lokale Tømrer i Slagelse – Tømrerfirma H.C. Jensen & Søn

Tømrerfirma H.C. Jensen & Søn udfører Tømrerarbejde i Slagelse i høj kvalitet til aftalt tid og pris. Om taget trænger til en renovering eller gulvet til en udskiftning, så er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi udfører alt inden for tømrerarbejde og tagarbejde i og omkring Slagelse.

 

Ring til os på ☎ 55 72 21 44 eller udfyld vores kontaktformular

 

Traditionelt tømrerarbejde siden 1945

Traditionelt tømrerarbejde i Slagelse er også et område, hvor vi løser mange opgaver for såvel private som erhverv og det offentlige. Det er eksempelvis lægning af nyt gulv, opsætning af køkken eller ombygning af et rum, hvis kvadramteterne skal fordeles anderledes, udskiftning af vinduer og døre, ombygninger, tilbygninger og meget mere. Kort fortalt udfører vi alt inden for klassisk tømrerarbejde og snedkerarbejde, det har vi gjort siden 1945. Vi udfører også arbejde med bindingsværk, kirkeinventar og andre specialopgaver på ældre ejendomme i Slagelse og omegn.

 

Vi er medlem af Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen. Det sikrer dig og dit byggeri

 

Tømrervirksomhed i Slagelse med erfaring i tagarbejde

Taget er en boligs vigtigste værn mod sne, regn og vind. Derfor er tagarbejde i Slagelse ikke et område, hvor du bør spare på pengene eller udskyde eventuelle nødvendige udbedringer. Holdt op mod en potentiel vandskade er udgiften til tagarbejde ofte meget lille, og får du eksempelvis også efterisoleret, såfremt dette er nødvendigt, vil det også være en god investering, som de kommende år vil tjene sig hjem i den besparelse, du vil opleve på varmeregningen.

Ring til os på ☎ 55 72 21 44 eller udfyld vores kontaktformular, og få en uforpligtende dialog omkring din tømreropgave

 

Tømrerarbejde i Slagelse i høj kvalitet …

 

H.C. Jensen, din lokale Tømrer i:

✔ Tømrer Næstved ✔ Tømrer Ringsted ✔ Tømrer Sorø ✔ Tømrer Slagelse ✔ Tømrer Køge ✔ Tømrer Vordingborg