Renovering af bindingsværk

Hos H.C. Jensen ApS er vi specialister i renovering af bindingsværk, ligesom vi også tilbyder almindelig reparation af bindingsværk i Næstved og resten af Sjælland

Når man arbejder med renovering af bindingsværk foregår det ofte på fredede bygninger, hvor kravene til bevaring af det originale såvel æstetisk som i materialevalg er høje, hvilket vi har stor erfaring med.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

Komplet renovering af bindingsværk

Vi har eget specialværksted, hvor vi fremstiller bindingsværk til alle typer bygninger, og derfor kan vi tilbyde totalløsninger, hvor vi står for både fremstilling og montering af bindingsværket.

Vores specialuddannede medarbejdere inden for renovering af bindingsværk sikrer dig kvalitetsløsninger, og vi fremstiller bindingsværk af egne materialer. Vi fremstiller faktisk også til andre virksomheder, der så anvender det i renovering af bindingsværk.

Flere Bindingsværk løsninger

I de fleste tilfælde fremstiller vi bindingsværk af egetræ, da det er en massiv træsort, som giver optimal holdbarhed – både ved nybyggeri og renovering af bindingsværk.

Vi kan dog også lime 50 procent egetræ op uden på 50 procent fyrretræ, hvilket stadig giver et flot resultat og en god holdbarhed. Dette giver en billigere løsning.

Kontakt os

Ønsker du at høre nærmere omkring vores kompetencer inden for renovering af bindingsværk eller reparation af bindingsværk, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon40 56 89 06 eller via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted i Næstved.

Vi er medlem Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen – hvilket sikrer dig og dit byggeri.

 
 

Vi løser tømreropgaver for kunder i:

Tømrer Næstved ✔ Ringsted ✔ Sorø ✔ Slagelse ✔ Tømrer Køge ✔ Vordingborg