Tømrer i Næstved

Din lokale Tømrer i Næstved – H.C. Jensen & Søn

Tømrerfirmaet H.C. Jensen & Søn udfører Tømrerarbejde i Næstved i høj kvalitet til aftalt tid og pris. Om taget trænger til en renovering eller gulvet til en udskiftning, så er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi udfører alt inden for tømrerarbejde og tagarbejde i og omkring Næstved.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 – udfyld vores kontaktformular – eller kig forbi vores tømrerværksted på Smedevej 4, 4700 Næstved

 

Traditionelt tømrerarbejde siden 1945

Traditionelt tømrerarbejde i Næstved er også et område, hvor vi løser mange opgaver for såvel private som erhverv. Det er eksempelvis lægning af nyt gulv, opsætning af køkken eller ombygning af et rum, hvis kvadramteterne skal fordeles anderledes, udskiftning af vinduer og døre, ombygninger, tilbygninger og meget mere. Kort fortalt udfører vi alt inden for klassisk tømrerarbejde og snedkerarbejde, ligesom vi også udfører arbejde med bindingsværk, kirkeinventar og andre opgaver på ældre ejendomme.

 

Vi er medlem af Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen. Det sikrer dig og dit byggeri

 

Priser på tømrerarbejde i Næstved og omegn

Prisniveauet på tømrerarbejde hos H.C. Jensen & Søn er så alle kan være med. Vi vil som udgangspunkt altid gerne ud og se på opgaven, inden vi kommer med et prisoverslag eller tilbud.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller benyt vores kontaktformular, og få en uforpligtende dialog omkring din tømreropgave

 

Tømrerarbejde i Næstved i høj kvalitet …

 

H.C. Jensen, din lokale Tømrer i:

✔ Tømrer Næstved ✔ Tømrer Ringsted ✔ Tømrer Sorø ✔ Tømrer Slagelse ✔ Tømrer Køge ✔ Tømrer Vordingborg