Indbygningsreoler efter mål

Specialbygget Indbygningsreol

Indbygningsreoler der er bygget efter mål, er i dag en meget efterspurgt løsning. En indbygningsreol indgår tit og ofte i boligen på lige vilkår med f.eks. en sofa, da den ofte er stor og har en fremtrædende placering i lokalet. 

De fleste kender problemstillingen med den færdig fabrikerede reol, hvor det nærmere er lokalet, der skal tilpasse sig reolen end omvendt. En færdig fabrikeret reol kan ligeledes være for høj/lav, lidt for bred eller for dyb, ligesom farven måske ikke passer helt ind.

Dette resulterer ofte i, at mange går på kompromis og lever med en løsning, de egentlig ikke er tilfredse med. Derfor kan det være en utrolig god løsning, med en specialbygget reol. 

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

Fordele ved en indbygningsreol og reolsystem

Der er mange gode grunde til at vælge en indbygget reol og ganske få ting der taler imod.

En håndlavet snedker indbygningsreol kan være en utrolig god løsning, når man har behov for pladsen. Men samtidig også, når man ønsker en flot sammensmeltning med resten af lokalet. Man får derved en helt unik smuk og tilpasset reol, i en kvalitet der holder i mange år. 

Når du vælger en indbygningsreol efter mål, får du en unik og individuel tilpasset løsning, som er skabt til at indgå i, og blive en del af, det eksisterende lokale. Du får samtidig en skræddersyet løsning, hvor ruminddeling, skabsstørrelser, træsort, farve og meget andet kan tilpasses netop i dit hjem. 

 

Materialevalg – træsorter til indbygningsreoler

Der er mange forskellige muligheder og valg af træsorter. Her er et udpluk af de træsorter, som vi typisk udarbejder indbyggede reoler i:
fyr, eg, ask, mahogni, valnød, røget eg samt teak. Disse typer træsorter egner sig rigtig godt til håndlavede reolsystemer, men du kan få alle typer træsorter efter ønske. 

 

Lad os rådgive dig til rette valg af indbygningsreol

Vi er godt klar over, der kan være mange ting at tage stilling til, hvorfor det naturligvis er en mulighed at læne sig op af vores ekspertise og forslag til rette løsning. Lad os derfor hjælpe dig hele vejen, lige fra opmåling, valg af materialer, design, farver, montering m.v. 

 

Pris på Snedkerbygget Indbygningsreol

Da vores indbygningsreoler ikke er færdig fabrikerede – men udarbejdet helt efter mål, ønsker og behov, har vi ingen faste vejledende priser. Priserne ligger dog fra kr. 10.000,- inkl. moms og opefter, afhængig af størrelser, materialevalg m.v. Så ønsker du en uforpligtende pris på en indbygget reol, der passer til dit hjem, bedes du kontakte os. 

 

Kontakt os på ☎ 40 56 89 06 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi er altid klar til en en snak omkring dine ønsker samt et uforpligtende tilbud.  

 

Kvalitet, æstetik og design

Hos H.C. Jensen & Søn går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi leverer en høj og eksklusiv kvalitet, hvilket kommer til udtryk i såvel valg af materialer, som i selve udførelsen af arbejdet. Vi går højt op i at leverer indbygningsreoler, som er unikt designet til at passe præcis til det rum, den skal indgå i.

 

Indbygningsreoler

 

Vi er medlem Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen. Det sikrer dig og dit byggeri.

 

Vi løser snedkeropgaver for kunder i:

Snedker NæstvedSnedker Ringsted ✔ Snedker Sorø ✔ Snedker Slagelse ✔ Snedker Køge ✔ Snedker Vordingborg

 

Vi løser tømreropgaver for kunder i:

Tømrer NæstvedTømrer RingstedTømrer SorøTømrer SlagelseTømrer KøgeTømrer Vordingborg