Snedker i Næstved

H.C. Jensen, din lokale Snedker i Næstved

Snedkerfirmaet H.C. Jensen & Søn udfører Snedkerarbejde i Næstved i høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vores specialiserede fagfolk er din garanti for et flot resultat. Og det gør os til den oplagte samarbejdspartner. Vi udfører alt inden for snedkerarbejde i Næstved og omegn. Se også Tømrer Næstved her.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller udfyld vores kontaktformular

 

Traditionelt Snedkerarbejde siden 1945

Traditionelt snedkerarbejde i Næstved er et område, hvor vi løser mange opgaver for såvel private som erhverv. Snedkerarbejde dækker over en bred vifte af opgaver, som kan være alt fra køkkener og paneler til renovering af vinduer og døre eller vinduer og døre på specialmål. Ofte kræver snedkerarbejdet et værksted til fremstilling eller renovering af materialerne, og her har vi et stort værksted i Næstved, der indeholder alle moderne maskiner, der er nødvendige i forbindelse med snedkerarbejdet.

Kort fortalt udfører vi alt inden for klassisk snedkerarbejde, ligesom vi også udfører arbejde med bindingsværk, kirkeinventar og andre opgaver på ældre ejendomme.

 

Vi er medlem af Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen. Det sikrer dig og dit byggeri

 

Priser på Snedkerarbejde i Næstved og omegn

Prisniveauet på snedkerarbejde hos H.C. Jensen & Søn er så alle kan være med. Vi vil som udgangspunkt altid gerne se på opgaven, inden vi kommer med et prisoverslag eller tilbud.

 

Ring til os på ☎ 40 56 89 06 eller benyt vores kontaktformular, og få en uforpligtende dialog omkring din snedkeropgave

 

Snedkerarbejde i Næstved i høj kvalitet …

 

H.C. Jensen, din lokale Snedker i:

✔ Snedker Næstved ✔ Snedker Ringsted ✔ Snedker Sorø ✔ Snedker Slagelse ✔ Snedker Køge ✔ Snedker Vordingborg