Tømrerarbejde i Næstved og omegn

Om taget trænger til en renovering eller gulvet til en udskiftning, så er H.C. Jensen ApS den oplagte samarbejdspartner i Næstved. Vi udfører alt inden for tømrerarbejde og tagarbejde på det meste af Sjælland – dog med den primære kundekreds i og omkring Næstved.

Derfor er tagarbejde vigtigt

Taget er en boligs vigtigste værn mod sne, regn og vind. Derfor er tagarbejde ikke et område, hvor du bør spare på pengene eller udskyde eventuelle nødvendige udbedringer. Holdt op mod en potentiel vandskade er udgiften til tagarbejde ofte meget lille, og får du eksempelvis også efterisoleret, såfremt dette er nødvendigt, vil det også være en god investering, som de kommende år vil tjene sig hjem i den besparelse, du vil opleve på varmeregningen.

Klassisk tømrerarbejde

Det traditionelle tømrerarbejde er også et område, hvor vi løser mange opgaver for såvel private som erhverv. Det er eksempelvis lægning af nyt gulv, opsætning af køkken eller ombygning af et rum, hvis kvadratmeterne skal fordeles anderledes. Kort fortalt udfører vi alt inden for klassisk tømrerarbejde, ligesom vi også udfører arbejde med bindingsværk, kirkeinventar og andre opgaver på ældre ejendomme.

Ring til os allerede i dag på telefon 55 72 21 44 eller via vores kontaktformular, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores tømrerarbejde.

Vi er medlem Dansk Byggeri og BYG GARANTI ordningen. Det sikrer dig og dit byggeri.