Bordplade specialmål

​Det er selvfølgelig let at gå ud og købe et nyt bord, uanset om det skal være dyrt eller billigt. Vil du i stedet gøre dit hjem mere unikt, så kan en bordplade på specialmål være løsningen. Hos H.C. Jensen ApS fremstillinger vi bordplader efter specifikke mål, og vi kan desuden tilpasse løsningen alt efter dine ønsker til træsort. Vi arbejder således med alle former for limtræ.

Alle slags bordplade specialmål

Der findes bordplader flere steder i en bolig, men ligegyldigt hvilken bordplade du ønsker fremstillet, er det bare at ringe til os. Vi har stor erfaring med bordplader på specialmål – herunder:

  • Spiseborde
  • ​Køkkenborde
  • ​Badeværelser
  • ​Natborde
  • ​Og meget andet, hvor du kunne drømme om en unik og særligt tilpasset løsning

Værd at overveje på forhånd

Når man skal lave en bordplade på specialmål, er der mange ting, som er gode at overveje, inden man kommer for langt i processen. Hvilken træsort skal det være, hvad skal størrelsen være, har du særlige krav til ben samt mange andre ting. Hvis du på forhånd har en idé om, hvad du ønsker, kan vi hurtigere komme i gang med arbejdet.

Få et godt tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte ostelefon 55 72 21 44 eller lægge vejen forbi vores værksted i Næstved, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en bordplade på specialmål. Vores specialister er altid klar til at tage imod enhver udfordring, og vi rådgiver dig omkring muligheder og udfordringer gennem hele processen.

Du kan ligeledes kontakte os via vores kontaktformular.